Telegraph: Fortuna scout op The Hawthorns en heeft Benfica-huurling in het vizier

Telegraph: Fortuna scout op The Hawthorns en heeft Benfica-huurling in het vizier

Gepubliceerd: donderdag 9 januari 2020 om 20:52do 09-01-2020 om 20:52

Fortuna Sittard lijkt een Engelse winterse versterking op het oog te hebben. De huidige nummer 13 van de Eredivisie heeft belangstelling voor de 21-jarige buitenspeler Chris Willock, meldt The Daily Telegraph donderdag.

Willock werd opgeleid door Arsenal, vertrok in 2017 naar Benfica en werd het afgelopen half jaar uitgeleend aan West Bromwich Albion. De jeugdinternational van Engeland kwam echter niet één keer in actie namens het eerste elftal van The Baggies. Mogelijk gaat hij zijn heil nu buiten The Hawthorns zoeken en kan Fortuna Sittard uitkomst bieden.

In dat geval zou de Willock zijn twee jaar oudere broer Matty achterna kunnen gaan in de Eredivisie: de middenvelder werd in het najaar van 2017 door Manchester United aan FC Utrecht uitgeleend, zij het zonder al te veel succes. Een derde broer – Joe Willock – klopt dit seizoen op de deur bij Arsenal en heeft al 25 officiële duels namens The Gunners in de benen.

Fortuna haalde deze winter nog geen spelers binnen, maar nam wel afscheid van Agim Zeka en Sander Rau én zag aanvoerder Mica Pinto naar Sparta verkassen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws