Licht aan het einde van de tunnel voor Kishna: Zou zeker wat kunnen zijn

Licht aan het einde van de tunnel voor Kishna: "Zou zeker wat kunnen zijn"

09-01-2020 22:38 Laatste update: 22:41
28

Ricardo Kishna gaat mogelijk opnieuw aansluiten bij ADO Den Haag. De linksbuiten staat nog onder contract bij SS Lazio, maar speelde zijn laatste wedstrijd op het hoogste niveau in september 2017.

Kishna liep uitgerekend tegen zijn oude club Ajax een zware knieblessure op en zat vorig seizoen een aantal keer op de bank, maar kwam niet meer in actie voordat de huurovereenkomst tussen ADO en Lazio verstreek. Inmiddels kan hij weer spelen én heeft hij contact met ADO-directeur Mohammed Hamdi, bevestigt laatstgenoemde tegenover Omroep West. "Twee maanden geleden belde Ricardo mij toevallig nog op met de vraag of hij de verre uitwedstrijd tegen Heracles (op 30 november, red.) kon bezoeken. Dat geeft wel aan dat hij zeer betrokken is bij onze club", laat Hamdi weten.

De betrekkingen tussen ADO en Kishna zijn nog steeds goed. Mogelijk komt het zelfs van een nieuwe samenwerking. "Dat zou zeker wat kunnen zijn, absoluut", aldus Hamdi. "We gaan de komende tijd bekijken of hij een optie kan zijn." Tegenover de mogelijke komst van Kishna staat het mogelijke vertrek van Aleksandar Bjelica en Pawel Cibicki, die nauwelijks aan spelen toekomen. "Het proces is nu zo dat wij met een aantal clubs in gesprek zijn om te kijken of zij hen willen overnemen. Maar voordat ze weg zijn, zijn ze nog speler van ADO Den Haag", houdt Hamdi echter een slag in de arm.