Barcelona-middenvelder zet kwaad bloed bij achterban met uitspraken over Real

Barcelona-middenvelder zet kwaad bloed bij achterban met uitspraken over Real

10-01-2020 11:48 Laatste update: 13:52
29

Carles Aleña heeft zich niet populair gemaakt bij de supporters van FC Barcelona. De Spaanse middenvelder gaf aan niet uit te sluiten ooit over te stappen naar aartsrivaal Real Madrid.

Aleña doorliep de volledige jeugdopleiding van FC Barcelona. Het grote talent kwam de afgelopen periode niet voor in de plannen van Ernesto Valverde en dus is hij op huurbasis vertrokken richting Real Betis. In een interview met Cadena SER werd hem gevraagd of hij een overstap naar Real Madrid zou overwegen, waarop hij opvallend antwoordde. "In het voetbal gebeuren soms rare dingen. Ik ben al heel mijn leven Barcelona-fan. Het zou zwaar zijn om voor Real te kiezen, maar mij is altijd geleerd om nooit nooit te zeggen. Op dit moment zie ik Real Madrid echter nog als een grote rivaal."

De uitspraken zijn Aleña duur komen te staan. Barcelona-supporters openden het vuur op Twitter, en de Spanjaard heeft inmiddels zijn account gedeactiveerd. Momenteel hoopt de middenvelder zijn carrière een impuls te geven bij Betis, omdat Valverde niks zag in hem. "Hij heeft me nooit verteld waarom ik geen serieuze kans kreeg. Maar toch was onze relatie goed, hij heeft veel voor mij gedaan en ik hoop hem in de toekomst weer te treffen. Ik heb hem gebeld om vaarwel te zeggen. Hij wist dat ik weg wilde. Dat heb ik al in december aangegeven", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie