'Inter slaat toe in Londen: Eriksen komt transfervrij, gesprekken met Chelsea'

'Inter slaat toe in Londen: Eriksen komt transfervrij, gesprekken met Chelsea'

10-01-2020 15:22
41

Internazionale staat op het punt om een dubbelslag te slaan in de top van de Premier League. Zowel Chelsea-spits Olivier Giroud als Tottenham Hotspur-spelmaker Christian Eriksen is dichtbij een akkoord met de Italiaanse topclub, meldt Sky Sport Italia.

Giroud en Inter zijn het zelfs al eens zijn over de voorwaarden, schrijft de omroep. De zaakwaarnemer van de 33-jarige Fransman schudde donderdag de handen met de beleidsbepalers van de Nerazurri. Ook de belangenbehartiger van Eriksen zou inmiddels in het Giuseppe Meazza zijn om te onderhandelen.

Inter hoeft niet om tafel met Tottenham, aangezien de oud-Ajacied een aflopend contract heeft in Londen. De Serie A-grootmacht wil de 27-jarige Deen komende zomer gratis inlijven. Dat ligt iets anders bij Giroud. De spits moet nog deze maand de overstap maken, maar de clubs zijn het niet eens over de transfersom.

Chelsea vraagt acht tot tien miljoen euro voor de routinier, terwijl Inter de helft biedt. Net als Eriksen is Giroud komende zomer transfervrij. Hij kan voor tweeënhalfjaar tekenen in Milaan.