Maar het kan ook zijn dat ik bij Ajax ooit weer een nieuw project aanga

"Maar het kan ook zijn dat ik bij Ajax ooit weer een nieuw project aanga"

11-01-2020 06:50
49

Erik ten Hag werd in verband gebracht met een vertrek bij Ajax aan het einde van dit seizoen, maar zelf sluit hij niets uit. Het is zelfs mogelijk dat de 49-jarige Tukker langer aanblijft in Amsterdam.

Ten Hag werd in december 2017 aangesteld bij Ajax. Hij greep in zijn eerste half jaar naast de landstitel, maar werd kampioen, won de TOTO KNVB Beker en bereikte de halve finale van de Champions League in het jaar daarop. Veel topclubs houden Ten Hag in de gaten, maar hoe staat hij er zelf in?

"Ik heb een driejarig contract getekend en ik ben nog nooit in mijn leven ergens naar op jacht geweest. Behalve dan naar mijn meisje...", grapt Ten Hag zaterdag in De Telegraaf. "Toen ik assistent-trainer was, kon ik zo vaak hoofdtrainer worden. Maar ik was bezig met een bepaald traject en had plezier. Dan denk je toch niet aan iets anders."

"Maar soms komt er iets op je weg en maak je een afweging. Dan kan het wel zo zijn dat het voor alle partijen het goede moment is om een bepaalde keuze te maken. Maar het kan ook zijn dat ik bij Ajax ooit weer een nieuw project aanga. Op dit moment is dat allemaal geen issue en ben ik alleen bezig met dit seizoen. We willen titels pakken. We spelen op drie fronten mee en daar moeten we vol voor gaan."