Eerlijke Jörgensen: 'Ik begrijp het als Feyenoord een nieuwe spits koopt'

Eerlijke Jörgensen: 'Ik begrijp het als Feyenoord een nieuwe spits koopt'

Gepubliceerd: zaterdag 11 januari 2020 om 08:29za 11-01-2020 om 08:29

Feyenoord is druk bezig om een extra spits aan de selectie toe te voegen die de concurrentiestrijd met Nicolai Jörgensen aan kan gaan. De geruchten laten de Deense aanvaller koud. Het maakt hem niet uit of Feyenoord er een concurrent bij haalt. 

"Nee, niet echt. Ik snap het als ze een nieuwe spits kopen. Daar heb ik geen last van", vertelt Jörgensen aan de NOS. "Het maakt niet uit of je twee of drie spitsen hebt, want de beste zal spelen. Als ik mijn niveau weer omhoog haal, zal ik iedere wedstrijd spelen. Dus als er een nieuwe spits komt vind ik dat prima."

Jörgensen kende een ongeëvenaard eerste jaar bij Feyenoord, maar zakte daarna ver weg. Hij is erop gebrand om zich weer te laten zien. "Ik ben graag bij Feyenoord en zal er hier niemand de schuld van geven dat ik het moeilijk heb. Het ligt bij mezelf. Natuurlijk heb ik vervelende blessures gehad, maar bij Feyenoord wil ik wel opnieuw beginnen om terug te komen."

"Of het zo voelt? Ja, omdat ik zo lang geblesseerd geweest ben. Dan ben je niet meteen weer in vorm ben. Je moet eerst vijftien wedstrijden achter elkaar spelen. Feyenoord is daar de meest geschikte club voor."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws