PSV bevestigt 'aantrekkelijk bod' op Pereiro uit de Verenigde Staten

PSV bevestigt 'aantrekkelijk bod' op Pereiro uit de Verenigde Staten

Gepubliceerd: zaterdag 11 januari 2020 om 12:43za 11-01-2020 om 12:43

Laatste update: zaterdag 11 januari 2020 om 13:00za 11-01-2020 om 13:00

PSV heeft een 'aantrekkelijk bod' ontvangen van FC Cincinnati op Gastón Pereiro, bevestigt de Eindhovense club. Volgens het Algemeen Dagblad en het Eindhovens Dagblad lijken de clubs er wel uit te komen, maar is het de vraag of de 24-jarige Uruguayaan een overstap ziet zitten.

Pereiro heeft een aflopend contract in Eindhoven en hij en zijn zaakwaarnemer Paco Casal zijn niet van plan om te verlengen. Het Cincinnati van trainer Ron Jans en directeur Gerard Nijkamp ziet daardoor zijn kans schoon. De aanvallende middenvelder kan één van de grootverdieners worden in de Major League Soccer. Het is evenwel de vraag of Pereiro en zijn belangenbehartiger een overstap naar de Verenigde Staten zien zitten, schrijft het ED.

Het kamp Pereiro zette afgelopen zomer nog een streep door een transfer naar Spartak Moskou. PSV zag daardoor een bedrag van vijftien miljoen euro in rook opgaan. Technisch manager John de Jong was eerder deze week desondanks hoopvol over een vertrek van de tienvoudig international van Uruguay. "Ik heb het idee dat Gastón er nu open voor staat, want de Copa América komt eraan."

Pereiro blijft vanwege zijn contractsituatie en de transferperikelen aan de kant tijdens de oefenduels van de Eindhovenaren op het trainingskamp in Qatar. Hij kwam dit seizoen slechts vier keer in actie in de Eredivisie, waarin hij tweemaal scoorde. PSV nam Pereiro in 2015 voor zeven miljoen euro over van Club Nacional uit zijn geboorteland. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws