Babel grapt over coupe: 'Dat stond niet echt goed, ik denk dat ik het roze laat'

Babel grapt over coupe: 'Dat stond niet echt goed, ik denk dat ik het roze laat'

11-01-2020 23:10
58

Ajax maakte zaterdag de terugkeer van Ryan Babel wereldkundig. De 33-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen van Galatasaray gehuurd en hij kijkt er naar uit weer in de Johan Cruijff Arena te mogen spelen.

"Elke keer als ik hier met het Nederlands elftal speelde, dan dacht ik: hier hou ik toch veel herinneringen aan over. Het is altijd speciaal in de Arena te komen", zegt Babel tegen Ajax TV.

Wedden

Meer odds

De Oranje-international heeft een belangrijke reden om voor een derde periode in Amsterdam te kiezen. "Voor mij persoonlijk was het belangrijk om in een goed draaiend elftal mee te mogen doen. Aan het einde van het seizoen is het EK en dat is ook een doel waar ik klaar voor wil zijn. Het totaalpakket was top hier."

Babel hoopt een derde landstitel te veroveren als speler van Ajax, maar is niet voornemens zijn coupe te veranderen. Van roze naar wit-rood-wit is geen optie. "Ik zag een 'edit' voorbijkomen, maar het stond niet echt goed. Ik loop hier al anderhalf jaar mee en denk dat ik het zo laat."