'Goed nieuws voor Bosz: Leverkusen wil verlengen met Nederlandse coach'

'Goed nieuws voor Bosz: Leverkusen wil verlengen met Nederlandse coach'

11-01-2020 23:42
13

Peter Bosz stevent af op een contractverlenging bij Bayer Leverkusen. Dat meldt BILD zaterdag. De huidige verbintenis van de Nederlandse trainer loopt komende zomer af, waardoor de speculaties over zijn toekomst de afgelopen weken toenamen.

De 56-jarige Bosz weigerde vorige week nog duidelijkheid te geven. "Ik verwacht niet dat het nog maanden gaat duren, het wordt gewoon ja of nee", liet de voormalig oefenmeester van Ajax weten. Volgens BILD zijn de gesprekken met de clubleiding tijdens het trainingskamp in het Spaanse La Manga echter goed verlopen. De verwachting is dat Bosz spoedig een nieuw contract tekent tot medio 2022.

Wedden

Meer odds

Bosz staat sinds eind 2018 aan het roer in de BayArena. In zijn eerste halfjaar leidde hij Leverkusen met een sterke opmars naar een Champions League-ticket. Momenteel staat de club zesde in de Bundesliga. In de zestiende finales van de Europa League is FC Porto de tegenstander van Die Werkself. Voor Bosz is het zijn tweede Duitse avontuur, nadat hij bij Borussia Dortmund snel werd ontslagen.