Droomweek bij PSV voor Madueke: 'Je ziet dat alles snel kan gaan'

Droomweek bij PSV voor Madueke: 'Je ziet dat alles snel kan gaan'

12-01-2020 07:45 Laatste update: 11:14
24

Noni Madueke beleefde een droomweek bij PSV, dat een trainingskamp afwerkte in Qatar als voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De zeventienjarige spits mocht in Qatar ruiken aan het grote werk en blikt tevreden terug op het trainingskamp.

"Deze week was als een droom", vertelt de aanvaller aan Voetbal International. "Dat ik mee mocht was ook een verrassing. Ik heb afgelopen maanden namelijk vooral in de O19 gespeeld, dan reken je hier niet op."

Madueke krijgt met zijn selectie voor het trainingskamp het nodige vertrouwen van trainer Ernest Faber. "Ik heb een heel goede relatie met deze trainer, we zijn heel close. Het vertrouwen dat hij nu in mij heeft getoond door me mee te nemen naar Qatar, wil ik aan hem terugbetalen."

"Ik ben deze week geweldig opgevangen door het team. Iedereen steunt me en zegt dat ik gewoon mijn eigen spel moet spelen, doen waar ik goed in ben", vervolgt Madueke, die mogelijk ook snel de kans krijgt in de Eredivisie door de blessureproblemen bij PSV. Zelf wil Madueke daar nog niet op vooruitlopen. "Maar als je keihard werkt en je dromen volgt, zie je dat alles snel kan gaan."