The Mirror citeert bron rond van De Beek: 'United te laat, middenvelder naar Real'

The Mirror citeert bron rond van De Beek: 'United te laat, middenvelder naar Real'

12-01-2020 10:06 Laatste update: 10:13
83

Manchester United vist achter het net in de strijd om Donny van de Beek. De 22-jarige middenvelder van Ajax vertrekt zo goed als zeker naar Real Madrid na dit seizoen, meldt The Mirror.

United probeerde Van de Beek voor de neus van Real Madrid weg te kapen deze maand, maar Ajax wil niet meewerken aan een tussentijds vertrek. Ook Van de Beek zette inmiddels een streep door een winterse transfer. Komende zomer heeft de Spaanse grootmacht, dat wil voldoen aan de vraagprijs van 55 miljoen euro, overduidelijk de beste papieren.

Dat is een tegenvaller voor Manchester United, dat vorige zomer nog de kans liet lopen om de Oranje-international naar Old Trafford te halen, schrijft The Mirror. De zaakwaarnemer van Van de Beek, Guido Albers, zat om tafel met de Engelse clubleiding, die afzag van een transfer toen werd besloten om Real Madrid- en Juventus-doelwit Paul Pogba te behouden.

"Nu is het te laat voor United", zou een bron rond Van de Beek tegen de boulevardkrant hebben gezegd. "Het is meer dan tachtig procent zeker dat Van de Beek de overstap maakt naar Real. De enige hoop voor United is dat Real zich terugtrekt. Maar daar is op dit moment geen sprake van."

United zou ondertussen ook werk maken van de komst van Sporting Portugal-aanvoerder Bruno Fernandes.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie