Vermeer gevraagd naar MLS-interesse: 'Ik heb nog niet met Feyenoord gesproken'

Vermeer gevraagd naar MLS-interesse: 'Ik heb nog niet met Feyenoord gesproken'

12-01-2020 10:25
84

Kenneth Vermeer houdt zich nog niet bezig met een vertrek bij Feyenoord. De 34-jarige doelman, die in de zomer van 2014 overkwam van aartsrivaal Ajax, heeft een aflopend contract in De Kuip.

Vermeer stelt dat er nog geen concrete interesse is van andere clubs. "Er speelt nog niks. Ik heb nog niet met Feyenoord gesproken", zegt de vijfvoudig international van het Nederlands elftal tegen RTV Rijnmond. Volgens de omroep houdt hij zich niet bezig met mogelijke interesse uit de Amerikaanse Major League Soccer. "Ik ben 34 en mijn contract loopt af. Het is nu aan mij om te spelen en daarna zien we wel wat er gaat gebeuren."

Vermeer lijkt als eerste doelman van Feyenoord de tweede seizoenshelft in te gaan. Hij kreeg zaterdag in het oefenduel met Borussia Dortmund de voorkeur boven Justin Bijlow. Vooral voor rust konden de Rotterdammers zich uitstekend meten met de Bundesliga-topclub. "We voetbalden goed en hadden het betere van het spel. In de tweede helft was dat duidelijk niet het geval."

De 4-2 nederlaag vindt Vermeer geen schande tegen een topclub als Dortmund. "Je zag het, één foutje en dan stormen ze eroverheen. Elke kans is een goal voor Dortmund en bij ons niet."