'ADO slaat weer toe op Engelse markt, international Wales komt over van Leicester'

'ADO slaat weer toe op Engelse markt, international Wales komt over van Leicester'

12-01-2020 15:24 Laatste update: 15:31
59

ADO Den Haag heeft wederom toegeslagen op de transfermarkt, meldt Voetbal International zondagmiddag. George Thomas, drievoudig international van Wales, is de volgende speler die overkomt vanuit Engeland.

De 22-jarige winger staat onder contract bij Leicester City en zal tot het einde van het seizoen aan ADO verhuurd worden, aldus VI. Thomas verdiende als speler van Coventry City een transfer naar The Foxes, maar van een debuut namens de hoofdmacht is het nog niet gekomen: afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Scunthorpe United, dit seizoen zat hij hoofdzakelijk bij het tweede elftal.

ADO haalde met Alan Pardew al een Engelse trainer en huurde Sam Stubbs van Middlesbrough.Hier zal het vermoedelijk niet bij blijven. De Belg Laurens De Bock staat ook de radar en zal naar alle waarschijnlijkheid gehuurd worden van Leeds United. Jordan Spence was op proef en ook Ravel Morrison werd gelinkt aan de Hofstedelingen. Pawel Cibicki bewandelt juist de omgekeerde weg: de Pools-Zweedse huurling keert eerder terug naar Leeds United, maakte ADO zaterdag bekend.