Sport: Valverde boos, gekrenkt en geïsoleerd bij FC Barcelona

Sport: Valverde boos, gekrenkt en geïsoleerd bij FC Barcelona

12-01-2020 18:16
20

Ernesto Valverde voelt zich gekrenkt door de clubleiding van FC Barcelona. Volgens het Catalaanse Sport krijgt de Barça-trainer alle geruchten over de verwachte aanstelling van Xavi mee, maar heeft niemand contact met hem opgenomen.

De bom lijkt gebarsten in Camp Nou na de gevoelige nederlaag van Barcelona tegen Atlético Madrid in de halve finale van de Supercopa. Valverde is zich ervan bewust dat het er niet goed uitziet voor hem, helemaal nu het Barça-bestuur vol voor Xavi gaat. Eén ding zit Valverde echter dwars: niemand van de club heeft hem de laatste dagen gebeld.

Valverde voelt zich daardoor geïsoleerd, meldt Sport. De Baskische trainer moet alles in de media lezen en dat maakt hem 'boos'. Josep Maria Bartomeu, voorzitter van Barcelona, zou van plan zijn om hem in de komende dagen uit te nodigen voor een gesprek. Mogelijk betekent dat het einde van Valverde's periode in Camp Nou. In Spanje gaat het gerucht dat - als Xavi niet meteen wil instappen - een interim-trainer het seizoen afmaakt.