'Slagerij Martínez' stelt duidelijke doelen: 'Heb het wel eens op video gezien'

'Slagerij Martínez' stelt duidelijke doelen: 'Heb het wel eens op video gezien'

12-01-2020 19:16
23

Lisandro Martínez is in de eerste seizoenshelft uitgegroeid tot een van de steunpilaren van Ajax. De Argentijn heeft duidelijke doelen voor ogen dit seizoen: kampioen worden met Ajax en met het nationale elftal van Argentinië mee naar de Olympische Spelen in Tokyo.

Martínez toont zich in gesprek met de NOS ambitieus en wil aan het einde van het seizoen op het 'Museumplein' staan met de kampioensschaal. "Ik heb het weleens op een video gezien. Ik zou het geweldig vinden om er dit jaar bij te zijn", laat de Argentijn weten in gesprek met de NOS

Daarnaast wil hij aankomende zomer naar Tokyo om met het nationale elftal te strijden voor eremetaal. "Ik hoop dat ik mee kan. Het is een belangrijk toernooi. We zullen zien wat er gaat gebeuren, maar ik wil niet in de toekomst kijken. We hebben met Ajax nog veel belangrijke wedstrijden voor de boeg."

De Argentijn wordt in de kleedkamer bij Ajax gekscherend 'Slagerij Martínez' genoemd door zijn ploeggenoten. Hier kan hij wel om lachen. "Ik snap wat ze ermee bedoelen. Zo zijn ze mij hier gaan noemen. Een beetje die Argentijnse mentaliteit hè?", sluit Martínez af met een lach.