'Ajax-doelwit' reageert: 'Er is interesse, maar dat is elke transferperiode'

'Ajax-doelwit' reageert: 'Er is interesse, maar dat is elke transferperiode'

Gepubliceerd: zondag 12 januari 2020 om 21:29zo 12-01-2020 om 21:29

Hendrik Van Crombrugge (26) laat zich niet van de wijs brengen door de vermeende belangstelling van Schalke 04 én Ajax. Van een transfer wil de Anderlecht-doelman op dit moment niets weten.

Van Crombrugge maakte afgelopen zomer de overstap van KAS Eupen naar Anderlecht en ontpopte zich bij zijn nieuwe club meteen tot één van de weinige lichtpuntjes. "Als de keeper veel in beeld komt bij Anderlecht, is dat nooit goed", zegt hij tegen Sporza. "Maar het is het bewijs dat een topclub ook een goeie doelman nodig heeft en dat een goeie doelman zeker zijn meerwaarde kan hebben."

Met zijn goede prestaties heeft Van Crombrugge zich in de kijker gespeeld bij Schalke 04. Ook Ajax wordt aan hem gelinkt. "Ik weet dat er interesse is na mijn goede prestaties in 2019. Maar ik weet ook dat er elke transferperiode wel iets over mij geschreven wordt", reageert hij koeltjes. "Mijn makelaar houdt zich daarmee bezig. Voor mij is het een extra motivatie om de lijn door te trekken en dan zien we wel of de interesse concreet wordt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws