Algemeen Dagblad: Slowaak (20) moet nieuwe spits van Feyenoord worden

Algemeen Dagblad: Slowaak (20) moet nieuwe spits van Feyenoord worden

Gepubliceerd: zondag 12 januari 2020 om 21:54zo 12-01-2020 om 21:54

Róbert Bozenik moet de nieuwe spits van Feyenoord worden. Dat meldt het Algemeen Dagblad zondagavond. De Rotterdammers hebben de twintigjarige Slowaak uitvoerig bekeken.

Bozenik speelt bij MSK Zilina in Slowakije en staat tot de zomer van 2022 onder contract. Feyenoord zal dus een transferbedrag moeten neertellen om de beoogde concurrent van Nicolai Jörgensen naar De Kuip te halen. Volgens het AD weten de Rotterdammers dat er deze maand meer clubs in de markt zijn voor de talentvolle aanvaller.

Bozenik is achtvoudig international van Slowakije en scoorde al vier keer voor de nationale ploeg, die in de zomer níet naar het EK gaat. Hij is meer dan welkom in de selectie van Dick Advocaat. De trainer heeft de laatste weken herhaaldelijk aangegeven dat hij een extra spits zoekt, die na de winterstop de concurrentiestrijd kan aangaan met Jörgensen.

Advocaat gooide in Rusland ook een lijntje uit naar Fedor Smolov (Lokomotiv Moskou) en Aleksandr Kokorin (Zenit Sint-Petersburg). Waar Smolov niet mocht vertrekken van zijn club, lijkt de komst van Kokorin eveneens geen haalbare kaart. Feyenoord hervat de Eredivisie volgende week zaterdag met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws