Van der Sar onder vuur: 'Wie gaat hem eens op zijn flikker geven?'

Van der Sar onder vuur: 'Wie gaat hem eens op zijn flikker geven?'

13-01-2020 06:59 Laatste update: 09:48
122

Ajax heeft zichzelf lelijk in de voet geschoten door op trainingskamp te gaan in Qatar, zo vinden de mannen van De Derde Helft Podcast. Vooral algemeen directeur Edwin van der Sar moet het ontgelden.

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

"Dit is zo triest wat daar gebeurt", doelen de mannen op het trainingskamp van Ajax in Qatar. Dat land staat flink onder druk omdat ze de mensenrechten schenden en vooral Van der Sar krijgt kritiek. "Wie gaat die keurige Van der Sar een keer op zijn flikker geven? Het slaat helemaal nergens op", vertellen de mannen tegen elkaar.

"Ze zijn nu ook weer een samenwerkingsverband aangegaan met een nietszeggende club, wat ze niets oplevert behalve geld. Als je zo belust bent op geld dat je zelfs de normen en waarden van je eigen spelers geweld aandoet, vraag ik me af of dat de juiste manier is. Maar meneer Van der Sar zal het uitstekend vinden allemaal."

In de podcast blikken de mannen verder vooruit op speelronde negentien van de Eredivisie, waarin Ajax het opneemt tegen Sparta Rotterdam en Feyenoord in de eigen Kuip sc Heerenveen ontvangt.