Opmerkelijk: Liverpool haalde verdediger alleen voor Merseyside-derby terug

Opmerkelijk: Liverpool haalde verdediger alleen voor Merseyside-derby terug

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 15:45ma 13-01-2020 om 15:45

Liverpool heeft Nathaniel Phillips alweer laten gaan. De Premier League-koploper haalde de 22-jarige verdediger begin deze maand nog terug naar Anfield, maar hij wordt nu opnieuw verhuurd aan VfB Stuttgart.

Phillips speelde in de eerste seizoenshelft ook al voor de club uit de 2. Bundesliga. De Engelsman kwam zeven keer in actie voor de Duitsers, maar was begin 2020 plots nodig bij Liverpool. The Reds maakten een einde aan zijn verhuurperiode. Zijn terugkeer blijkt nu slechts voor één wedstrijd te zijn geweest.

Manager Jürgen Klopp had door blessures en het volle programma een extra verdediger nodig voor het FA Cup-duel met Everton. Liverpool trad tegen de stadgenoot met een zeer jeugdig elftal aan, maar boekte desondanks een 1-0 overwinning in de Merseyside-derby. Phillips debuteerde en deed negentig minuten mee.

De mandekker wordt nu bedankt voor bewezen diensten en mag terugkeren naar Duitsland. Vanwege de winterstop hoeft hij bovendien geen enkel duel te missen van Stuttgart, dat momenteel derde staat en nog volop zicht heeft op promotie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws