'Twente pakt door en wil defensie versterken met aanvoerder van FC Groningen'

'Twente pakt door en wil defensie versterken met aanvoerder van FC Groningen'

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 19:39ma 13-01-2020 om 19:39

FC Twente onderzoekt de mogelijkheden om Mike te Wierik naar Enschede te halen. De centrale verdediger, op dit moment aanvoerder van FC Groningen, moet de defensie van de Tukkers meer zekerheid gaan bieden.

Ted van Leeuwen, technisch directeur van FC Twente, zou volgens Tubantia al geïnformeerd hebben naar Te Wierik bij FC Groningen. Er is echter nog geen officieel bod uitgebracht. De Tukkers zijn al een tijdje op zoek naar een nieuwe stopper en willen na Giovanni Troupée, die eerder op maandag op huurbasis werd overgenomen van FC Utrecht, de verdediging met Te Wierik vers bloed bieden.

Te Wierik en FC Groningen willen niet reageren op de vermeende interesse, maar de zaakwaarnemer van de captain van de noorderlingen stelt desgevraagd dat er veel interesse is. Die interesse zou voornamelijk uit het buitenland afkomstig zijn.

De verdediger van FC Groningen speelt sinds 2017 in het hoge noorden. Daarvoor kwam Te Wierik liefst zeven seizoenen uit voor Heracles Almelo, saillant genoeg de aartsrivaal van FC Twente. Deze transferperiode is de laatste kans voor Groningen om nog geld te verdienen aan Te Wierik. Zijn contract loopt na dit seizoen immers af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws