Telstar neemt afscheid van tijdelijke tribune: 'Het is helaas niet gelukt'

Telstar neemt afscheid van tijdelijke tribune: 'Het is helaas niet gelukt'

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 21:37ma 13-01-2020 om 21:37

Telstar gaat de Noord-tribune in het Rabobank IJmond Stadion toch niet laten staan. De club bevestigt op de website dat het niet is gelukt om de tijdelijke tribune definitief aan het stadion toe te voegen.

“Het is helaas niet gelukt overeenstemming te bereiken om de tribune definitief over te nemen. Intern hebben wij alle opties bekeken, van huren tot kopen, en daarbij vonden wij een eventuele koop de meest reële optie voor de club”, aldus commercieel directeur Steef Hammerstein op de clubwebsite.

De club had gehoopt de tribune te kunnen laten staan, maar ziet dat plan dus in rook opgaan. "De Noord-tribune geeft het stadion meer uitstraling en past daarmee in onze ambities om de bezoekers meer te bieden. Ondanks het feit dat wij nu nog geen Noord-tribune hebben gaan de ontwikkelingen gewoon door. Wij hopen komende zomer de nodige aanpassingen te doen aan onze Oost-tribune. Ook de ontwikkelingen rondom een Noord-tribune spelen in onze plannen een belangrijke rol."

Telstar plaatste de extra tribune vanwege de thuiswedstrijd tegen Ajax in de KNVB Beker, maar daar blijft het voorlopig dus bij. De club laat weten dat er wel gekeken wordt of de tijdelijke tribune opnieuw geplaatst kan worden als de club dit seizoen de play-offs weet te halen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws