Kraay maakt korte metten met discussie: 'Hij is samen met Van Dijk de allerbeste'

Kraay maakt korte metten met discussie: 'Hij is samen met Van Dijk de allerbeste'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 00:02di 14-01-2020 om 00:02

Hans Kraay junior is klaar met de discussie over de positie van Matthijs de Ligt in het Nederlands elftal. De analist komt superlatieven tekort na zijn invalbeurt tegen AS Roma.

De Ligt moest de afgelopen maanden vaker plaatsnemen op de bank dan hem lief is, maar Kraay is er tijdens Voetbalpraat op FOX Sports wel klaar mee dat er meteen weer speculaties ontstaan. "Er begonnen wat mensen te speculeren en nerveus te worden omdat De Ligt een paar wedstrijd door Merih Demiral uit de basis is gespeeld. Hij speelde werkelijk fantastisch tegen AS Roma. Al speelt hij acht wedstrijd niet of tien, hij is samen met Virgil van Dijk toch de allerbeste", concludeert hij.

"Hij was zo verschrikkelijk goed zondag", herhaalt hij nog eens. "Zonder rare dingen te doen, zonder rare passjes te geven. Alle kopduels gewonnen, alle ballen op het goede been hard inspelen", vervolgt Kraay zijn lofzang. Mede-analist Sjoerd Mossou ziet sowieso weinig problemen. "Stel dat het met De Ligt wel mis zou gaan, dan zou dat nog niet het grootste probleem zijn. Centraal achterin hebben we Stefan de Vrij achter de hand, daar komen we wel uit", concludeert hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws