Kraay jr. hekelt FC Barcelona: Wat voor club is dat dan joh?

Kraay jr. hekelt FC Barcelona: "Wat voor club is dat dan joh?"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 16:48di 14-01-2020 om 16:48

Hans Kraay jr. heeft geen goed woord over voor de directie van FC Barcelona, die onderhandelde met andere kandidaten zonder dat de ontslagen Ernesto Valverde daar vanaf wist. Valverde kreeg maandag zijn ontslag van de club.

Het ontslag van Valverde kwam in een stroomversnelling terecht nadat Barcelona in de halve finale van de Supercopa de España verloor van Atlético Madrid. De club benaderde eerst Xavi en zocht ook contact met Ronald Koeman. Beide trainers zegden af. 

"Ik geloof niet in sprookjes en in de beschaafde voetballerij, maar Xavi zei: Valverde weet nog van niets. Dan ga ik hem toch niet in z'n rug schieten? Achter de rug van Valverde om hebben ze ook Koeman nog even gepolst", zegt Kraay jr. bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Wat voor club is dat dan joh? Wil je wel werken met zo'n achterbaks bestuur?"

Valentijn Driessen van De Telegraaf bekijkt het anders. "Uiteindelijk wil iedereen daar werken en nemen ze het op de koop toe. Ze weten dat het ze zelf ook kan overkomen. Uiteindelijk stapt iedereen toch in."

Kraay jr. denkt dat Koeman er goed aan heeft gedaan om Barcelona af te zeggen. "Nu heeft iedereen zoiets van: zo, nee gezegd tegen Barcelona. Dit is goed voor hem."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Eens met Kraay?

(1842 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws