Sparta slaat grote slag en wimpelt buitenlandse clubs af met contract tot 2022

Sparta slaat grote slag en wimpelt buitenlandse clubs af met contract tot 2022

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 16:55di 14-01-2020 om 16:55

Laatste update: dinsdag 14 januari 2020 om 17:03di 14-01-2020 om 17:03

Sparta Rotterdam en Mohamed Rayhi hebben overeenstemming bereikt over contractverlenging. De aanvaller (25) ligt nu tot de zomer van 2022 vast op Het Kasteel.

De oude verbintenis van Rayhi liep nog tot aankomende zomer. Sparta was er veel aan gelegen om hem langer vast te leggen, omdat Rayhi een belangrijke speler is van Henk Fraser. Hij begon iedere wedstrijd in de basis.

"We zijn al in vroeg stadium met Mohamed en zijn zaakwaarnemers in gesprek geraakt over contractverlenging", laat technisch manager Henk van Stee weten op de clubsite van Sparta. "Vorig seizoen was hij een belangrijke speler in het team dat ons promotie heeft bezorgd en die lijn heeft hij doorgetrokken in de Eredivisie. Dat was ook te merken aan de belangstelling, met name uit het buitenland, die er voor hem was."

"Ik heb de belangstelling van buitenlandse clubs natuurlijk ook meegekregen, maar de situatie bij Sparta is goed", zegt Rayhi goed. "Na de promotie van vorig seizoen draaien we nu ook een prima seizoen in de Eredivisie en ik ben blij met mijn inbreng daarin en zie ook in de toekomst daar een belangrijke rol voor mezelf in weggelegd. En een vervolgstap kan ik altijd nog maken als de juiste aanbieding voor zowel mijzelf als Sparta komt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede stap van Sparta?

(624 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws