De Jong ontbreekt op nieuwjaarsreceptie PSV: 'Hij is bezig met een transfer'

De Jong ontbreekt op nieuwjaarsreceptie PSV: 'Hij is bezig met een transfer'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 18:16di 14-01-2020 om 18:16

Laatste update: dinsdag 14 januari 2020 om 18:46di 14-01-2020 om 18:46

De bijna voltallige directie van PSV is dinsdag aanwezig op de nieuwjaarsreceptie, maar technisch manager John de Jong ontbreekt. Hij is in het buitenland voor transferzaken, geeft algemeen directeur Toon Gerbrands aan.

Meer wilde Gerbrands er niet over kwijt, maar dat de directeur het zo benadrukte geeft aan dat er mogelijk iets zit aan te komen. "Hij is bezig om te kijken of een transfer gaat lukken. We mogen pas wat roepen als er feiten zijn. Daar moet ik het nu bij laten."

Het is vooralsnog onduidelijk om welke speler het gaat. Er wordt echter al volop gespeculeerd over de bestemming van De Jong. Mogelijk is hij in Milaan om met AC Milan te onderhandelen over een transfer van Ricardo Rodríguez naar Eindhoven.

De Zwitserse linksback staat al een tijdje hoog op de lijst van PSV, maar witte rook is er nog altijd niet. Volgens diverse Turkse media heeft Fenerbahçe de beste papieren om Rodríguez in te lijven. Of dat zo is zal moeten worden afgewacht.

Het is geen geheim dat PSV druk op zoek is naar een linksback. Olivier Boscagli en Toni Lato voldeden niet en Michal Sadílek liet ook geen onuitwisbare indruk achter. Lato is inmiddels alweer vertrokken bij PSV.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws