'Gosens-deal is Atalanta goed bevallen: La Dea ook geïnteresseerd in Czyborra'

'Gosens-deal is Atalanta goed bevallen: La Dea ook geïnteresseerd in Czyborra'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 20:58di 14-01-2020 om 20:58

De ontwikkeling van Heracles Almelo-back Lennart Czyborra is ook Atalanta Bergamo niet ontgaan. De huidige nummer vier van de Serie A hoopt zich nog deze maand met de twintigjarige Duitser te versterken, meldt TC/Tubantia dinsdag.

La Dea haalde in 2017 Robin Gosens op bij Heracles en hoopt nu dus nóg een Duitse linksback over te nemen van Heracles. De Almeloërs hebben overigens nog geen officiële aanbieding ontvangen van de Champions league-deelnemer, bevestigt technisch manager Tim Gilissen tegenover het medium. "Er wordt via via wel geïnformeerd naar Lennart. Maar Atalanta heeft zich nog niet bij ons gemeld."

Czyborra is bezig aan zijn tweede seizoen in Almelose dienst. Tijdens zijn debuutjaar streed hij nog met Bart van Hintum om een plekje in de basis, maar sinds de zomerstop kwam hij in alle officiële wedstrijden in actie: alleen tegen ADO Den Haag maakte Czyborra de negentig minuten niet vol, nadat hij uitviel met een blessure. De in Berlijn geboren verdediger staat nog anderhalf jaar onder contract bij Heracles.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Czyborra al toe aan een stap omhoog?

(924 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws