Update: Contact tussen Feyenoord en Westerman, 'wel uitnodiging, niets ontvangen'

Update: Contact tussen Feyenoord en Westerman, 'wel uitnodiging, niets ontvangen'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 00:20wo 15-01-2020 om 00:20

Laatste update: woensdag 15 januari 2020 om 10:20wo 15-01-2020 om 10:20

Koert Westerman heeft dinsdagavond laat, na de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord, zijn gal gespuwd via Twitter. De presentator en commentator van RTL en FOX Sports had geen uitnodiging voor de bijeenkomst in De Kuip ontvangen.

Westerman wijst op alle open dagen die hij door de jaren heen heeft gepresenteerd. '15 jaar geleden door Chris Woerts (toenmalig commercieel directeur, red.) gevraagd de open dag van Feyenoord te presenteren, voor niets', laat hij weten. 'Vijftien jaar die open dag gepresenteerd, uiteraard voor niets. En dan geen uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie meer... Ga je schamen.'

Afgelopen zomer was Westerman nog van de partij: samen met stadionspeaker Peter Houtman begeleidde hij de traditionele 'intocht' van de helikopter met nieuwe spelers. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van dinsdag was de presentatie in handen van voormalig RTV Rijnmond-journalist Jan Dirk Stouten.

Update: Feyenoord heeft in een reactie laten weten dat het wel degelijk een uitnodiging heeft verstuurd, aldus Westerman. Deze zou per post verstuurd zijn. 'Ik heb hem alleen nooit ontvangen. Jammer, maar helaas', aldus de tv-presentator via Twitter.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws