'Fraaie transfer lonkt voor El Allouchi, 'trouwe soldaat' van NAC Breda'

'Fraaie transfer lonkt voor El Allouchi, 'trouwe soldaat' van NAC Breda'

15-01-2020 07:30 Laatste update: 08:56
13

De kans bestaat dat NAC Breda en Mounir El Allouchi na drieënhalf jaar uit elkaar gaan. Voor de middenvelder uit Roosendaal is belangstelling uit onder meer het Midden-Oosten. Ook een zomers vertrek behoort tot de mogelijkheden.

Dat meldt BN De Stem woensdag. Er is niet alleen belangstelling uit het Midden-Oosten, maar ook clubs uit Oost-Europa hebben het vizier op El Allouchi (25) gericht. Zij zijn bereid om 'een kleine vergoeding' te betalen voor de middenvelder.

Omdat El Allouchi veel voor NAC heeft betekend is de club bereid om mee te werken aan een transfer. Hij kwam in 2016 over van Helmond Sport, had een groot aandeel in de promotie naar de Eredivisie en bleef NAC ook na de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie trouw. Dit seizoen stond El Allouchi in alle wedstrijden in de basis.

Binnen NAC is vrijwel iedereen positief over El Allouchi, verzekert BN De Stem. Om die reden zal de club niet voor een vertrek van hun 'trouwe soldaat' gaan liggen. El Allouchi ligt nog tot 2021 vast in het Rat Verlegh Stadion.