'Ajax veegt eerste bod van Club Brugge op Marin van tafel'

'Ajax veegt eerste bod van Club Brugge op Marin van tafel'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 08:05wo 15-01-2020 om 08:05

De Telegraaf meldde woensdag dat Ajax woensdag een belletje kan verwachten van Club Brugge voor Razvan Marin, maar volgens Het Nieuwsblad is er al daadwerkelijk een bod gedaan op de Roemeense middenvelder van Ajax.

Het Belgische bod is door de Amsterdamse club echter van tafel geveegd, meldt Het Nieuwsblad. Duidelijk is niet hoeveel Club Brugge op Marin geboden heeft. De Belgische topclub is al langere tijd gecharmeerd van Marin en heeft hem ook nu weer hoog op de lijst staan. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van Standard Luik en kostte Ajax twaalf miljoen euro.

Naar verluidt heeft Club Brugge tijdens het trainingskamp in Qatar gevraagd hoe Ajax tegenover een transfer staat. Marin ziet een overstap naar België in ieder geval wel zitten. Club Brugge deed zelfs een bod, maar dat werd door Ajax resoluut geweigerd. Erik ten Hag schijnt nog steeds in Marin te geloven. De Ajax-trainer gaf eerder al aan dat de middenvelder goed kan voetballen, maar handelingssnelheid mist.

'Het is onduidelijk of Club de piste nu definitief heeft verlaten of nog een tweede keer zal bieden', schrijft Het Nieuwsblad.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws