'Valverde diep teleurgesteld in Arthur: verjaardag Neymar, overgewicht na Kerst'

'Valverde diep teleurgesteld in Arthur: verjaardag Neymar, overgewicht na Kerst'

15-01-2020 09:32
27

De deze week bij FC Barcelona vertrokken Ernesto Valverde was teleurgesteld over de bijdrage van Arthur Melo, meldt Radio Catalunya. De trainer had hoge verwachtingen van Arthur, die echter meerdere malen voor problemen zorgde.

Begin februari kwam de Braziliaan in opspraak nadat hij een bezoek bracht aan het verjaardagsfeest van landgenoot Neymar, amper twee dagen voor El Clásico. Ook tijdens de afgelopen maanden werden de twee regelmatig samen gespot. Arthur ging door het stof, maar zorgde onlangs wéér voor gefronste wenkbrauwen in Camp Nou, nadat hij met overgewicht terugkwam van de kerstdagen. Volgens Radio Catalunya was Valverde diep teleurgesteld over dit wapenfeit van Arthur, die in hoog aanzien stond bij de trainer.

Arthur speelde op 1 december, tegen Atlético Madrid, zijn voorlopig laatste wedstrijd voor FC Barcelona: de afgelopen weken stond hij aan de kant met een blessure. Valverde werd na de recente Supercopa-nederlaag tegen datzelfde Atlético Madrid bedankt voor bewezen diensten en opgevolgd door Quique Setién.