La Gazzetta spreekt Sky Sports tegen: 'Rodríguez heeft liever Fenerbahçe dan PSV'

La Gazzetta spreekt Sky Sports tegen: 'Rodríguez heeft liever Fenerbahçe dan PSV'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 11:32wo 15-01-2020 om 11:32

De transfer van Ricardo Rodríguez naar PSV is nog geen uitgemaakte zaak, denkt La Gazetta dello Sport. Volgens de roze sportkrant heeft Rodríguez zelf een voorkeur voor Fenerbahçe, dat eveneens jacht maakt op de Zwitserse linksback van AC Milan.

De top van PSV was dinsdag afgereisd naar Milaan om te onderhandelen met de Rossoneri, die volgens Sky Sports Italia inzetten op een permanente transfer óf een huurdeal met verplichte optie tot koop van zes miljoen euro. Rodríguez' voorkeur zou bij PSV liggen, maar La Gazzetta dello Sport laat een ander geluid horen: volgens de sportkrant wil hij juist liever naar Fenerbahçe, dat ook nog in gesprek is met AC Milan.

Fenerbahçe heeft een bod van één miljoen euro voor een huurdeal tot het einde van het seizoen neergelegd, weet La Gazzetta te melden. De Turken zouden bovendien een vrijblijvende optie tot koop van zes miljoen euro in het huurcontract op willen nemen, terwijl AC Milan juist alleen een verplichte optie tot koop wil afdwingen.

Het Zwitserse medium Blick meldde onlangs al dat niet alleen PSV en Fenerbahçe, maar ook Olympique Lyon in de markt was voor Rodríguez. L'OM lijkt vooralsnog echter uit beeld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws