Napoli doet andermaal winterse zaken en trekt oud-Ajacied voor twintig miljoen aan

Napoli doet andermaal winterse zaken en trekt oud-Ajacied voor twintig miljoen aan

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 15:12wo 15-01-2020 om 15:12

Laatste update: woensdag 15 januari 2020 om 16:43wo 15-01-2020 om 16:43

Napoli versterkt zich met Stanislav Lobotka. De oud-Ajacied komt voor twintig miljoen euro plus bonussen over van het Spaanse Celta de Vigo.

Napoli meldt woensdagmiddag de komst van Lobotka. De deal tussen beide partijen hing al langere tijd in de lucht, en nadat Lobotka zaterdag succesvol de medische keuring heeft doorlopen, was het zaak om enkele details in het contract af te ronden. De middenvelder, die tijdens het seizoen 2013/14 bij Ajax onder contract stond, wordt voor twintig miljoen euro naar Italië gehaald. Daarnaast bestaat er nog een mogelijkheid op vier miljoen aan bonus.

Lobotka is international voor Slowakije en werd al langere tijd in verband gebracht met Napoli. Nu is de kogel eindelijk door de kerk en heeft hij een contract tot juni 2024 getekend in Napels. Lobotka gaat 1,8 miljoen euro per jaar opstrijken en wordt als zeer gewenste versterking op het middenveld van Napoli gezien. Geruchten gaan dat hij aangetrokken is op aanraden van landgenoot en clublegende Marek Hamsik. Lobotka is na Diego Demme - hij kwam over van RB Leipzig - de tweede winteraankoop van het matig presterende Napoli.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws