Heracles-revelatie over Italiaanse belangstelling: 'Leuk om verhalen te horen'

Heracles-revelatie over Italiaanse belangstelling: 'Leuk om verhalen te horen'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 16:10wo 15-01-2020 om 16:10

Laatste update: woensdag 15 januari 2020 om 16:13wo 15-01-2020 om 16:13

Lennart Czyborra maakt in dienst van Heracles Almelo een uitstekende indruk op de linksbackpositie. Inmiddels zingt zijn naam in combinatie met Atalanta in de Italiaanse media rond, maar de Duitser blijft rustig onder alle commotie.

De twintigjarige verdediger kwam in 2018 over van Schalke 04 en dit jaar is hij een van de revelaties in de Eredivisie. "Ik heb de kranten ook gelezen. Natuurlijk is het leuk om dat soort verhalen te horen, maar ik weet helemaal niet of het ook ergens naartoe gaat. We zullen de komende dagen of weken wel merken of er iets gaat gebeuren of niet", vertelt hij tegenover Voetbal International. De naam van Czyborra wordt regelmatig genoemd als vervanger van Robin Gosens, ook oud-Heraclied. Gosens staat in de nadrukkelijke belangstelling van verschillende topclubs.

Heracles geeft de voorkeur aan het bij elkaar houden van de spelersgroep deze winter, en Czyborra bevestigt dat er strakke lijntjes zijn tussen zijn kamp en Heracles. "Mijn zaakwaarnemer, de trainer en de technisch manager van Heracles Almelo hebben veel contact. Ze hebben al gesproken over wat het beste is voor mij en mijn ontwikkeling. Natuurlijk is mijn mening doorslaggevend. Ik denk dat we binnenkort nog eens om tafel gaan zitten en dan zullen bespreken wat de beste vervolgstap is. Er is niet iets zo concreet dat er vandaag of morgen iets staat te gebeuren", concludeert hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws