'HSV toont interesse in Feyenoord-target: club vindt vraagprijs aan de hoge kant'

'HSV toont interesse in Feyenoord-target: club vindt vraagprijs aan de hoge kant'

16-01-2020 06:50
42

Feyenoord krijgt concurrentie in de strijd om de handtekening van Róbert Boženík. Naast de Rotterdammers wil ook HSV zich versterken met de diensten van de twintigjarige aanvaller. 

Volgens BILD heeft HSV aangeklopt bij MSK Zilina, maar de Duitsers zouden de vraagprijs voor Boženík te hoog vinden. De Slowaakse club wil vijf miljoen euro ontvangen voor de spits, terwijl HSV slechts drie miljoen euro op tafel wil leggen.

Sportief directeur Jonas Boldt van HSV geeft aan interesse te hebben in de aanvaller. "Hij is een jonge, talentvolle speler. We moeten kijken, of er ergens misschien een deur opengaat", laat hij weten in een korte reactie.

Feyenoord ziet in Boženík een goede stand-in voor Nicolai Jörgensen. MSK Zilina kan een hoge transfersom voor de spits vragen, aangezien hij nog tot medio 2022 onder contract staat bij de club. Boženík is een achtvoudig international van Slowakije en wist het net al vier keer te vinden bij de nationale ploeg. In de Slowaakse competitie maakt hij ook indruk: in 38 wedstrijden wist hij veertien doelpunten te maken.