Voormalig Real-toptalent Peeters terug in Nederland: contract voor anderhalf jaar

Voormalig Real-toptalent Peeters terug in Nederland: contract voor anderhalf jaar

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 13:16do 16-01-2020 om 13:16

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 13:20do 16-01-2020 om 13:20

Mink Peeters keert terug naar Nederland: het voormalig toptalent van Real Madrid tekent voor anderhalf jaar bij FC Volendam. Hij zal aldaar in eerste instantie aansluiten bij de beloften van de Volendamse club, aldus NH Nieuws

De 21-jarige Peeters speelde jaren in de jeugdopleiding van Real Madrid en werd gezien als een groot talent. De afgelopen jaren werd hij door de Madrilenen verhuurd aan onder meer VVV-Venlo en Almere City, maar beide avonturen bleken bepaald geen schot in de roos. Ook een verhuurperiode in Spanje draaide uit op een flop waarna Peeters zijn contract bij de SPaanse grootmacht inleverde. Afgelopen zomer tekende de transfervrije middenvelder bij het Servische Cukaricki. 

Begin december liet Peeters weer van zich horen met een groot interview in de Gelderlander. Het afscheid bij Real Madrid noemde hij 'pijnlijk' en Peeters wilde graag binnen afzienbare tijd een opmars maken in de voetbalwereld. Die kans krijgt hij nu dus bij FC Volendam, waar hij tot de zomer van 2021 vast ligt. "Hij krijgt bij Jong FC Volendam de kans om te laten zien of hij een toegevoegde waarde is", aldus trainer Wim Jonk.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws