Hoogspanning bij Excelsior: 'Ze doen maar, ik wil zo snel mogelijk vertrekken'

Hoogspanning bij Excelsior: 'Ze doen maar, ik wil zo snel mogelijk vertrekken'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 14:30do 16-01-2020 om 14:30

Sparta Rotterdam en Excelsior hebben nog altijd geen akkoord bereikt over een per directe overstap van Jeffry Fortes. De verdediger wil niets liever dan nu al verkassen naar Het Kasteel, maar voorlopig staat hij nog onder contract bij Excelsior.

Het contract van Fortes loopt na dit seizoen af en eerder maakte Sparta al bekend dat de dertigjarige mandekker in de zomer de overstap maakt naar Spangen. Sparta en Fortes willen de transfer graag deze winter al doorgang laten vinden, maar Excelsior werkt voorlopig tegen. "Ik wil zo snel mogelijk vertrekken", zegt Fortes tegen het Algemeen Dagblad

Excelsior wil ruim 100.000 euro voor een wintertransfer van Fortes maar dat is Sparta veel te gortig. "Het hoort waarschijnlijk allemaal bij het spel. Ik kan niet meer doen dan afwachten", zegt de verdediger, die afgelopen vrijdag al werd uitgefloten toen hij op de bank zat bij Excelsior. "Ach, dat interesseert me niet. Ik weet dat ik me altijd voor de volle honderd procent heb ingezet voor Excelsior. Dat een deel me nu uit wil fluiten, ach, ze doen maar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws