'Unnerstall moet na vertrek Zoet toch nog de strijd aangaan met Ruiter bij PSV'

'Unnerstall moet na vertrek Zoet toch nog de strijd aangaan met Ruiter bij PSV'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 15:40do 16-01-2020 om 15:40

Ook na het vertrek van Jeroen Zoet heeft Lars Unnerstall nog geen duidelijkheid over zijn status bij PSV. De Duitse goalie stond de laatste wedstrijden onder de lat bij de Eindhovenaren en lijkt de concurrentiestrijd gewonnen te hebben, maar dat weet hij nog altijd niet zeker.

In gesprek met De Limburger geeft Unnerstall aan dat hij nog steeds niet weet of hij eerste doelman is bij PSV. Dat wordt de Duitser vrijdag of zaterdag pas medegedeeld door de technische staf van de Eindhovenaren, die na het vertrek van trainer Mark van Bommel onder leiding staat van interim-trainer Ernest Faber. De kans is groot dat Unnerstall op bezoek bij zijn oude club VVV het PSV-doel zal verdedigen, maar hij heeft daar nog niets over gehoord.

Jeroen Zoet, die dinsdag bekendmaakte het seizoen op huurbasis af te zullen maken bij FC Utrecht, verloor in ieder geval de concurrentiestrijd van Unnerstall. Verder heeft PSV ook nog Robbin Ruiter onder contract staan en heeft de jonge Mike van de Meulenhof vaak een plekje in de selectie van het eerste team. Laatstgenoemde lijkt echter nog geen serieuze optie onder de lat en alleen Ruiter zou het plekje van Unnerstall nog kunnen bedreigen.

Poll

Is Unnerstall beter dan Zoet?

(3921 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws