Dordrecht vindt nieuwe spits in Oss: centrumverdediger wordt nieuwe aanvalsleider

Dordrecht vindt nieuwe spits in Oss: centrumverdediger wordt nieuwe aanvalsleider

16-01-2020 16:02
20

FC Dordrecht heeft zich versterkt met Danzell Gravenberch, de broer van Ajacied Ryan Gravenberch. De 25-jarige Amsterdammer, die verrassend genoeg als spits en als centrale verdediger uit de voeten kan, komt over van TOP Oss.

Gravenberch tekent voor een half jaar in Dordrecht, dat hem als centrumspits wil gaan inzetten. Bij TOP Oss speelde de voormalig Ajacied meestal als centrumverdediger, maar hij acteert liever als spits. Daarom is hij ook ingegaan op het aanbod van de Schapenkoppen. "FC Dordrecht ziet in Danzell de gewenste spits en dat spreekt hem bijzonder aan", zegt zaakwaarnemer Stefano van Delden op de clubsite van Dordrecht. "Hij ziet dit als een mooie springplank om terug te komen richting de top."

Wedden

Meer odds

De 25-jarige Amsterdammer, die naast Ajax, Dordrecht en TOP Oss ook voor NEC, Universitatea Cluj, Reading en KSV Roeselare speelde, keert terug aan de Krommedijk. In 2015 en 2016 speelde hij al in het groene shirt. Op sportief gebied zet Gravenberch wel een kleine stap terug met zijn transfer. TOP Oss is op dit moment de nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie, terwijl FC Dordrecht hekkensluiter is. De nieuwe club van Gravenberch heeft drie punten minder dan de Ossenaren.