PEC-spits al negen maanden zonder goal: 'Jeetje, ik had een kleine kunnen krijgen'

PEC-spits al negen maanden zonder goal: 'Jeetje, ik had een kleine kunnen krijgen'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 16:40do 16-01-2020 om 16:40

Mike van Duinen heeft al negen maanden niet gescoord en wil daar zo snel mogelijk verandering in brengen. De spits van PEC Zwolle krijgt komend weekend weer de kans, wanneer de Blauwvingers op vrijdagavond de competitie hervatten met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Van Duinen was ook een tijd geblesseerd en wijt daar zijn doelpuntendroogte ook aan. "Ik ben er natuurlijk lange tijd niet bij geweest, dus dat verklaart een hoop", zegt de rossige aanvaller tegenover FOX Sports. "Zo, jeetje. Negen maanden. Dan kun je een kleine krijgen!"

Gevraagd naar zijn doel op vrijdag kiest Van Duinen toch voor een doelpunt. "Ik sta niet op het punt om vader te worden, haha. Ik ga dus gewoon voor die goal, dat zou mooi zijn. Ik heb het een beetje druk gehad met andere dingen de laatste tijd, maar nu kan ik weer lekker gaan voetballen."

PEC, dat getraind wordt door John Stegeman, heeft goede resultaten nodig om in de tweede seizoenshelft onderin weg te komen. De club uit Zwolle staat momenteel op de vijftiende plaats en de marge met VVV, nu op de 'onveilige' zestiende plaats, is slechts één punt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws