Ars wil stunten op transfermarkt: 'Of hij daadwerkelijk komt, valt nog te bezien'

Ars wil stunten op transfermarkt: 'Of hij daadwerkelijk komt, valt nog te bezien'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 18:43do 16-01-2020 om 18:43

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 20:34do 16-01-2020 om 20:34

Fortuna Sittard moet werken met een lege portemonnee, maar toch wil men in Limburg zorgen voor versterking. Chris Willock, speler van Benfica en opgeleid bij Arsenal wordt genoemd.

Sjoerd Ars, technisch manager van de Limburgers, haalde eerder de door Borussia Dortmund opgeleide Felix Passlack naar Fortuna, een redelijk onverwachte en knappe deal van Ars. Nu hoopt hij dus Willock en Benfica te verleiden tot een huurperiode voor de buitenspeler, al houdt Ars wel een slag om de arm. "Het klopt dat we altijd geïnteresseerd zijn in talentvolle jongens. En Willock is zo’n type. Of hij daadwerkelijk komt, valt echter nog te bezien", geeft hij aan tegenover Algemeen Dagblad.

Willock zou moeten helpen bij het bewerkstelligen van handhaving in de Eredivisie. Komende zaterdag begint Fortuna de tweede seizoenshelft met en thuiswedstrijd tegen Vitesse. Fortuna is al zeven thuisduels op rij ongeslagen en dat stemt Ars tevreden, al denkt hij dat er in de uitduels ook nog wel wat winst kan worden behaald. "Als we het uit dan ook nog ietsje beter gaan doen, maken we een goede kans op handhaving. Want dat is vanzelfsprekend ons doel", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws