'Arsenal vindt oplossing voor defensieve problemen en klopt aan bij PSG'

'Arsenal vindt oplossing voor defensieve problemen en klopt aan bij PSG'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 22:56do 16-01-2020 om 22:56

Arsenal heeft aangeklopt bij Paris Saint-Germain om navraag te doen naar Layvin Kurzawa. The Gunners kampen met serieuze problemen in de achterhoede en hopen de linksback naar Londen te kunnen halen.

Dat meldt The Guardian. Arsenal haalde afgelopen zomer Kieran Tierney van Celtic naar Londen voor ongeveer 30 miljoen euro, maar hij was nog herstellende van een dubbele hernia-operatie. Eenmaal fit kwam hij tot elf duels, waarna hij wederom geblesseerd raakte, ditmaal aan zijn schouder. Sead Kolasinac heeft ook moeite fit te blijven en mist de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Sheffield United. 

Het contract van Kurzawa bij Paris Saint-Germain loopt na dit seizoen af, waardoor Arsenal hoopt hem voor een zacht prijsje naar Engeland te kunnen halen. De clubs hebben inmiddels contact gehad, maar een deal lijkt nog ver weg. Toch ziet Arsenal in Kurzawa dé man om de defensieve problemen op te lossen.

Kurzawa speelde tijdens de 4-1 overwinning van Paris Saint-Germain op AS Monaco van afgelopen woensdag nog de volledige 90 minuten mee. Hij speelde tot nu toe 90 duels voor de club uit Parijs.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws