Karsdorp keert terug bij Feyenoord, Advocaat krijgt meer mogelijkheden achterin

Karsdorp keert terug bij Feyenoord, Advocaat krijgt meer mogelijkheden achterin

17-01-2020 14:45
16

De ziekenboeg van Feyenoord stroomt langzaam leeg. Rick Karsdorp zit zaterdag bij de selectie als Feyenoord het in eigen huis opneemt tegen SC Heerenveen, terwijl ook een drietal anderen op de weg terug is.

Op de persconferentie van de Rotterdammers, voorafgaand aan de hervatting van de competitie tegen de Friezen, wordt duidelijk dat trainer Dick Advocaat binnenkort wat te kiezen heeft binnen zijn selectie. "Rick Karsdorp zit morgen weer bij de selectie", laat de ervaren oefenmeester optekenen.

Wedden

Meer odds

Daarnaast is de rentree van linksback Ridgeciano Haps ook aanstaande, meldt Advocaat. Edgar Ié en Sven van Beek hebben nog iets meer tijd nodig, maar ook zij zullen binnen afzienbare tijd weer aansluiten bij de selectie.

Daarmee krijgt Advocaat meer mogelijkheden achterin. Voor de winterstop moest Feyenoord het zien te rooien met Lutsharel Geertruida als rechtsback en Tyrell Malacia als linksback. Met Haps en Karsdorp in aantocht zijn de Rotterdammers binnenkort weer voorzien van dubbele bezetting in de achterhoede.