'Bale ontbreekt tegen Sevilla: Real Madrid-trainer Zidane straft Welshman'

'Bale ontbreekt tegen Sevilla: Real Madrid-trainer Zidane straft Welshman'

18-01-2020 12:38
28

Gareth Bale heeft het weer verbruid bij Real Madrid-trainer Zinedine Zidane. Dat vermoeden de Spaanse sportkranten Marca en AS. De dertigjarige Welshman ontbreekt in de wedstrijdselectie voor het treffen met Sevilla in de Primera Division.

Bale reisde vanwege een infectie niet met De Koninklijke naar Saudi-Arabië, waar de Spaanse Supercup werd afgewerkt. Real Madrid won dat toernooi door in de finale stadgenoot Atlético Madrid te verslaan. Deze week deed de aanvaller echter weer volop mee met de groepstraining. Toch is hij niet van de partij tegen Sevilla.

Real Madrid bevestigt aan AS dat Bale in ieder geval niet met een blessure kampt. Ook van transferperikelen zou geen sprake zijn, waardoor hij vermoedelijk wordt 'gestraft' door Zidane. De Fransman lijkt de buik vol te hebben van de voortdurende fratsen en blessures van zijn ster. De relatie tussen de twee is al enige tijd 'afstandelijk', schrijven de kranten.

Real Madrid en Sevilla trappen om 16.00 uur af in het Estadio Santiago Bernabéu. Zidane kan niet beschikken over aanvoerder Sergio Ramos, die met enkelklachten kampt. Karim Benzema is wel weer inzetbaar.