Feyenoord gaat 'sowieso' spits halen in januari: 'Zei hij letterlijk tegen ons'

Feyenoord gaat 'sowieso' spits halen in januari: 'Zei hij letterlijk tegen ons'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 18:37za 18-01-2020 om 18:37

Laatste update: zaterdag 18 januari 2020 om 18:56za 18-01-2020 om 18:56

Feyenoord gaat sowieso een spits halen in de winterse transferperiode. De Rotterdammers worden in verband gebracht met Róbert Bózeník, maar er moet een flinke transfersom op tafel komen voor de spits. Mocht dit niet lukken, dan wordt er een speler gehuurd.

Dat meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad in gesprek met FOX Sports. "Dick Advocaat heeft met Sjaak Troost gesproken over een nieuwe spits, hij heeft heel snel gezien dat er een tweede spits achter Jörgensen moet zitten." Troost heeft volgens Advocaat geen toezeggingen gedaan, maar Gouka weet zeker dat er een nieuwe spits naar Rotterdam komt in januari. "In Marbella zei hij (Troost, red.) letterlijk tegen ons: die spits komt er. Ze hebben Advocaat in ieder geval wel het gevoel gegeven dat er een aanvaller komt."

Financieel lijkt Feyenoord echter niet de middelen te hebben om Bózeník naar de club te halen. "Dat zou je wel denken, want het geld is afgelopen zomer allemaal opgemaakt." Volgens Gouka heeft Feyenoord het laatste geld uitgegeven aan Marcos Senesi, terwijl het salarisbudget de laatste jaren flink omhoog is gegaan. "Spelers zijn ruim beloond de afgelopen jaren met hoge salarissen", stelt Gouka. 

"Als ze deze jongen halen geven ze er geld aan uit, lukt dat niet dan gaan ze een speler huren. Maar er komt sowieso een speler bij, want als Jörgensen niet speelt heeft Advocaat eigenlijk geen alternatief", sluit de journalist af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws