Zeljko Petrovic shopt in Venlo: Van Bruggen verlaat VVV en gaat avontuur aan

Zeljko Petrovic shopt in Venlo: Van Bruggen verlaat VVV en gaat avontuur aan

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 19:18za 18-01-2020 om 19:18

Damian van Bruggen gaat een Kroatisch avontuur aan. NK Inter Zapresic wordt de nieuwe werkgever van kersverse ex-VVV'er, maken de Noord-Limburgers zaterdagavond via de officiële kanalen bekend.

Van Bruggen doorliep de jeugdopleiding van Ajax, verhuisde vervolgens naar PSV en streek in 2017 neer in De Koel. De centrale verdediger – die ook op het middenveld uit de voeten kan – zou eigenlijk aan het einde van het seizoen uit zijn contract lopen, maar vertrekt een half jaar eerder. In Kroatië heeft hij voor anderhalf jaar getekend bij de club waar Zeljko Petrovic sinds kort hoofdtrainer is. 'VVV-Venlo feliciteert Damian met zijn transfer, dankt hem voor zijn inzet voor de club en wenst hem heel veel succes bij zijn nieuwe club.'

De 23-jarige Utrechter is de eerste speler die VVV verlaat tijdens de winterse transferperiode. De club trok wel een nieuwe trainer aan in de persoon van Hans de Koning en huurde Oussama Darfalou van Vitesse. VVV hervat de competitie zondagmiddag met een thuiswedstrijd tegen PSV.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws