Trainer vol onbegrip na merkwaardig moment De Jong: Ik snap er niets van

Trainer vol onbegrip na merkwaardig moment De Jong: "Ik snap er niets van"

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 20:10za 18-01-2020 om 20:10

Sevilla-trainer Julen Lopetegui kan geen begrip opbrengen voor de beslissingen van de VAR, zaterdag tijdens het duel met Real Madrid. Luuk de Jong maakte in de eerste helft de 0-1 in Bernabéu, maar zijn goal werd afgekeurd omdat Nemanja Gudelj een overtreding zou hebben gemaakt. Sevilla verloor uiteindelijk met 2-1, nadat de tweede goal van De Jong wél telde.

Om de beslissing van de arbitrage is veel te doen. Lopetegui uit zijn onbegrip. "Ik vind het een grote fout", zegt hij op de clubsite van Sevilla. "We verdienden meer dan deze nederlaag. We speelden een goede eerste helft en maakten een legitiem doelpunt. Ik heb geen flauw idee waarom hij afgekeurd is. Als iemand me kan helpen om dit te begrijpen... ik snap er niets van. Ik vind het een grote fout en meer ik kan er niet over zeggen."

Lopetegui neemt de spelers van Sevilla niets kwalijk. "Ik kan niets slechts zeggen over de spelers en ben vol lof over het werk dat ze geleverd hebben. De details waren vandaag bepalend. Het was niet genoeg voor ons."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws