Belangrijke episode in Rodríguez-soap: PSV-rivaal Fenerbahçe mag niet inkopen

Belangrijke episode in Rodríguez-soap: PSV-rivaal Fenerbahçe mag niet inkopen

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 22:15za 18-01-2020 om 22:15

De kans dat PSV Ricardo Rodríguez binnen gaat halen, lijkt weer wat groter te zijn geworden. Concurrent Fenerbahçe mag voorlopig geen transfers afsluiten en lijkt af te haken in de strijd om de Zwitserse linksback.

De huidige nummer drie van de Turkse Süper Lig kampt al jarenlang met ernstige financiële problemen: hierdoor werd de club al eens uitgesloten van Europees voetbal en was men ook niet in staat om een deel van de transfersom voor Ferdi Kadioglu aan NEC te betalen. De Turkse bond heeft inmiddels besloten dat Fener geen nieuwe spelers mag halen, heeft voorzitter Ali Koç bevestigd. De club gaat echter nog tegen die straf in beroep.

PSV lijkt echter geen last meer te hebben van de grote rivaal in de jacht op Rodríguez. De PSV-leiding reisde onlangs al af naar Milaan om met de top van AC Milan te spreken: hoewel er her en der wordt gesproken van een vraagprijs van zes miljoen, verwacht het Eindhovens Dagblad dat beide partijen elkaar wel gaan vinden. PSV zal er echter zelf nog uit moeten zien te komen met Rodríguez.

Poll

Verwacht je dat PSV de strijd om Rodríguez gaat winnen?

(1733 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws