Update: 'Ayoub is al in Griekenland en nadert transfervrij Feyenoord-vertrek'

Update: 'Ayoub is al in Griekenland en nadert transfervrij Feyenoord-vertrek'

18-01-2020 23:44 Laatste update: 19-01-2020 09:05
96

Yassin Ayoub staat al enige tijd op de nominatie om te vertrekken bij Feyenoord en was zaterdag ook niet aanwezig bij het thuisduel met sc Heerenveen. De 25-jarige middenvelder is bezig met een transfer naar een niet nader genoemde club, bevestigde trainer Dick Advocaat na afloop.

Of Ayoub Feyenoord daadwerkelijk gaat verlaten, weet De Kleine Generaal echter niet. De middenvelder leek eerder al op weg naar de uitgang. "We zien hoe dat loopt. Hij is al bij meerdere clubs op gesprek geweest, toen is het ook niet rond gekomen", wordt Advocaat geciteerd door RTV Rijnmond.

Ayoub kwam in 2018 over van FC Utrecht, maar de samenwerking tussen beide partijen is geen groot succes gebleken: dit seizoen staat de teller op slechts 67 minuten, verspreid over vijf Eredivisie- en Europa League-duels. Het contract van Ayoub loopt nog door tot de zomer van 2022.

Update: Yassin Ayoub lijkt op weg naar Panathinaikos, meldt het Algemeen Dagblad. De middenvelder komt niet meer voor in de plannen van trainer Dick Advocaat en Feyenoord hoopt dat hij snel een contract tekent in Athene. Hij is momenteel op bezoek bij de Griekse topclub. Net als Kenneth Vermeer en Liam Kelly mag Ayoub transfervrij vertrekken uit Rotterdam.