'Feyenoord concurreert met handvol clubs om komst van Bayern-middenvelder'

'Feyenoord concurreert met handvol clubs om komst van Bayern-middenvelder'

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 07:01zo 19-01-2020 om 07:01

Laatste update: zondag 19 januari 2020 om 07:21zo 19-01-2020 om 07:21

Feyenoord heeft interesse getoond in middenvelder Michaël Cuisance, meldt RMC Sport in Frankrijk. De twintigjarige Fransman speelt bij Bayern München, maar komt dit seizoen weinig aan spelen toe bij de Duitse topclub.

Cuisance werd afgelopen zomer voor twaalf miljoen euro door Bayern München overgenomen van Borussia Mönchengladbach, waar hij in het seizoen 2017/2018 al zijn grote doorbraak kende. Een succes is zijn verblijf in München vooralsnog niet. De linkspoot kwam in de Bundesliga slechts 29 minuten in actie, verdeeld over twee duels.

Door zijn situatie bij Bayern zijn veel clubs geïnteresseerd in de diensten van Cuisance. In Frankrijk zitten Toulouse, Reims en Metz achter de jonge middenvelder aan. Ook Olympique Marseille heeft geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de middenvelder. Door RMC Sport worden ook Real Sociedad, Real Valladolid en Feyenoord als geïnteresseerde clubs genoemd. Omdat de verwachtingen van Cuisance nog hoog zijn bij Bayern, lijkt het aannemelijk dat de club alleen instemt met een vertrek op huurbasis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws