LIVE-discussie: Faber kiest voor Unnerstall en Boscagli tegen VVV

LIVE-discussie: Faber kiest voor Unnerstall en Boscagli tegen VVV

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 11:22zo 19-01-2020 om 11:22

Laatste update: zondag 19 januari 2020 om 11:30zo 19-01-2020 om 11:30

PSV-trainer Ernest Faber begint met Steven Bergwijn als spits aan de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. De Eindhovenaren moeten zondag in de jacht op plaats twee zien af te rekenen met VVV-Venlo.

Bergwijn is op tijd fit om in actie te komen in Limburg. Hij wordt geflankeerd door Cody Gakpo en Bruma, waardoor Ritsu Doan op de bank plaatsneemt. Ook Noni Madueke begint dus nog niet in de basis. Op het middenveld kiest Faber voor Pablo Rosario, Mohamed Ihattaren en Ryan Thomas. Aanvoerder Ibrahim Afellay en Jorrit Hendrix zijn daarvan de voornaamste slachtoffers.

Achterin is er verrassend een basisplaats voor Olivier Boscagli als linksback. Timo Baumgartl, Daniel Schwaab en Denzem Dumfries completeren de defensie. Nick Viergever ontbreekt door een schorsing. De Eindhovense keepersstrijd is gewonnen door Lars Unnerstall, die tegen zijn oude club het doel verdedigt. De Duitser houdt Robbin Ruiter op de bank, nadat Jeroen Zoet al eieren voor zijn geld koos en naar FC Utrecht vertrok.

Bij VVV maakt de van Vitesse gehuurde Oussama Darfalou zijn debuut. Lee Cattermole keert terug in de opstelling. Hij vervangt de niet fitte aanvoerder Danny Post.

De opstellingen

VVV-Venlo: Kirschbaum; Pachonik, Röseler, Kum, Janssen; Linthorst, Cattermole, Van Ooijen; Opoku, Darfalou, Sinclair

PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Baumgartl, Boscagli; Rosario, Ihattaren, Thomas; Gakpo, Bergwijn, Bruma

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws